Ле Пен програє у другому турі виборів – опитування

Читать на русском
Згідно з даними опитування Odoxa/Dentsu-Consulting у другому турі президентських виборів у Франції переможе незалежний кандидат Еммануель Макрон.

Згідно з даними опитування Odoxa/Dentsu-Consulting у другому турі президентських виборів у Франції переможе незалежний кандидат Еммануель Макрон.

Про це повідомляє «РИА-Новости», пише «Слово і Діло».

«Опитування показало, що Макрон переможе Ле Пен у другому турі з результатом в 61% голосів проти 39%», - йдеться в повідомленні.

Втім, результати опитування і надалі показують перемогу Ле Пен в першому турі голосування з 27%, тоді як Макрон у першому турі має набрати 25%, а Фійон - 19% голосів.

Вибори у Франції: санкції проти РФ безглузді, а Крим ніколи не був українським – Ле ПенКандидат від ультраправої партії Марін Ле Пен планує нормалізацію відносин із Росією та вважає безглуздими санкції проти країни.

Раніше повідомлялося, що лідер ультраправого «Національного фронту» Марін Ле Пен поліпшила свій рейтинг щодо головних конкурентів Еммануеля Макрона а Франсуа Фійона, але все одно програє будь-якому з них у другому турі.

Нагадаємо, голова МЗС Франції Жан-Марк Ейро застеріг Росію від втручання в президентські вибори.

Раніше, кандидат у президенти Франції Марін Ле Пен відмовилася від зустрічі з верховним муфтієм Лівану через вимоги вдягнути хіджаб.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: