Конгрес США розслідує можливе прослуховування Трампа

Читать на русском
Білий дім попросив Конгрес США почати розслідування інформації щодо можливого прослуховування штаб-квартири президента Дональда Трампа.

Білий дім попросив Конгрес США почати розслідування інформації щодо можливого прослуховування штаб-квартири президента Дональда Трампа.

Про це заявив голова комітету з розвідки Палати представників США Девід Нуньєс в неділю, 5 березня, пише «Слово і Діло» з посиланням на «РІА-Новини».

«Одне з питань, на якому сфокусована робота комітету з розвідки, - це реакція американського уряду на дії російських агентів під час виборчої кампанії в США. Щоб дати відповідь на нього, комітет зробить запити на предмет того, чи організовував уряд стеження за посадовими особами зі штабів будь-яких політичних партій, і продовжить розслідування, якщо докази того вимагатимуть», - цитує Наньеса The Hill.

Послання Трампа до Конгресу: деталі нового курсу СШААмериканський президент Дональд Трамп виступив з дебютним зверненням до Конгресу США та розповів, що стане пріоритетним для Америки.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп просить Конгрес організувати перевірку можливих зловживань службовим становищем екс-президентом країни Бараком Обамою.

Раніше Трамп звинуватив Обаму і його соратників в організації протестів проти Білого Дому.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: