Трамп звинувачує Обаму в організації протестів

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп вважає, що акції протесту проти Білого Дому організовують колишній глава держави Барак Обама і його соратники.

Президент США Дональд Трамп вважає, що акції протесту проти Білого Дому організовують колишній глава держави Барак Обама і його соратники.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на «РІА-Новини».

«Я гадаю, що він (Обама - ред.) стоїть за цим. Але я також вважаю, що це - політика. Такі реалії», - сказав він в інтерв'ю телеканалу Fox news.

«На мій погляд, екс-президент Обама стоїть за всім цим, так як його люди абсолютно точно причетні», - додав президент.

Трамп додав, що, швидше за все, саме соратники Обами організовують витоки конфіденційної інформації з Білого дому.

ЗМІ підрахували витрати Трампа на відпочинокВідрядження Трампа і його сім'ї за місяць коштували американським платникам податків майже стільки ж, скільки поїздки колишнього президента Обами протягом року.

«Витоки, ймовірно, теж справа рук цих людей. Це дуже серйозні витоки, вони ставлять під загрозу національну безпеку», - зазначив він.

Минулого місяця по всьому світу проходили марші жінок проти Трампа. Крім того, відбулися протести проти його скандального указу про мігрантів, а також мітинги після інавгурації Трампа. А один з мітингувальників проти Трампа намагався спалити себе.

Нагадаємо, рейтинг схвалення роботи нового президента США Дональда Трампа знизився з 45% до 40%. Рейтинг несхвалення виріс до 55%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: