Сьогодні в Києві можливі зміни в роботі метро через матч

Читать на русском
КП Київський метрополітен попереджає про можливі зміни в роботі сьогодні, 4 березня, через проведення футбольного матчу між київським Динамо і донецьким Олімпіком.

КП «Київський метрополітен» попереджає про можливі зміни в роботі сьогодні, 4 березня, через проведення футбольного матчу між київським «Динамо» і донецьким «Олімпіком».

Про це інформує прес-служба метро, пише «Слово і Діло».

«4 березня у зв'язку з проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ) і «Олімпік» (Донецьк), можливі деякі зміни в роботі столичного метрополітену», – повідомляють у прес-службі.

Киянам показали альтернативні шляхи об'їзду Шулявського мостуКМДА закликає жителів та гостей столиці оминати на своєму шляху маршрути, які вимагають перетинання Шулявського мосту.

Зазначається, що після закінчення футбольного матчу, з метою забезпечення належного перевезення вболівальників, можливе обмеження на вхід для пасажирів станцій «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого».

Початок матчу заплановано на 17:00.

Нагадаємо, що у київському метро до кінця року перестануть продавати жетони. Також раніше повідомлялося, КМДА оцінює собівартість проїзду в 6 гривень за поїздку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: