У НАБУ назвали дату судового засідання у справі Насірова

Читать на русском
Запобіжний захід колишньому главі Державної фіскальної служби Роману Насірова буде обрано в ході судового засідання, яке має відбутися не пізніше 5 березня.

Запобіжний захід колишньому главі Державної фіскальної служби Роману Насірова буде обрано в ході судового засідання, яке має відбутися не пізніше 5 березня.

Про це повідомляє прес-служба Національного антикорупційного бюро, передає «Слово і Діло».

У БПП не збираються фракцією підтримати НасіроваФракція Блок Петра Порошенка не збирається звертатися до Президента, прем'єр-міністра та генерального прокурора з закликом втрутитися в ситуацію з тиском на главу ДФС Романа Насірова.

Повідомляється, що наразі Насіров був доставлений до іншої медичної установи. в НАБУ пояснили, що це було зроблено спеціально для того, щоб підтвердити або спростувати наявний у Насірова діагноз. Крім цього було зазначено, що дата судового засідання буде визначена в залежності від медичного висновку лікарів.

Разом з тим в НАБУ додали, що засідання у справі Насірова буде проведено не пізніше неділі, 5 березня.

Як відомо, раніше у Романа Насірова нібито був діагностований інфаркт, після чого він був доставлений в лікарню «Феофанія». У медичному закладі співробітники НАБУ вручили Насірову підозру в скоєнні кримінального злочину. Антикорупційна прокуратура підозрює Насірова в нанесенні державі 2 млрд грн збитків: він приймав рішення, які допомагали народному депутату Олександру Онищенку втілити в життя корупційні схеми.

Напередодні уряд ухвалив рішення відсторонити Насірова з посади глави Фіскальної служби на час проведення слідства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: