Бойовики 115 разів обстріляли українські позиції

Читать на русском
За добу проросійські терористи 115 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі. У результаті обстрілу двоє українських військових були поранені.

За добу проросійські терористи 115 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі. У результаті обстрілу двоє українських військових були поранені.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

На маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії окупанти обстрілювали Новогригорівку, Новомихайлівку та Лебединське, а з мінометів – Водяне, Мар’їнку, Красногорівку, Новотроїцьке, Широкине. Також по Широкиному та Водяному неодноразово вели вогонь БМП противника. Великокаліберні кулемети та стрілецька зброя – по Водяному, Новотроїцькому, Широкиному, Талаківці та Новогригорівці. По Водяному та Новотроїцькому вогонь вів і снайпер.

На луганському напрямку зі 152-міліметрової артилерії й танку загарбники вели вогонь по Кримському та Троїцькому. З мінометів обстрілювали Катеринівку, Троїцьке, Попасну та Новоолександрівку, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та протитанкових ракетних комплексів – Кримське.

РФ нарощує військовий потенціал на кордоні з КримомРосійські окупанти протягом останніх трьох днів посилили активність своєї авіації, а також переміщення військової техніки поблизу адмінкордону з Кримом.

На донецькому напрямку танк вів вогонь по Авдіївці. 120- та 82-міліметрові міномети, гранатомети та стрілецька зброя – по Авдіївці, шахті Бутівці, Троїцькому, Пісках, Верхньоторецькому, Невельському, Опитному, Зайцевому, Луганському.

Нагадаємо, 2 березня повідомлялось, що бойовики кілька годин поспіль обстрілювали район Авдіївки з танків і мінометів. Крім того, вони випустили понад 200 мін на луганському напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: