Заступника голови «Укравтодору» звільнили через скандальне відео – Кабмін

Читать на русском
Кабмін вирішив звільнити чиновника, після перегляду відео, на якому нібито Сущенко обговорює розподіл бюджету в особистих інтересах (два мільярди гривень) закладеного на будівництво доріг в 2017 році.

Через скандального відео, опублікованого блогером, із займаної посади звільнився виконуючий обов'язки заступника керівника «Укравтодор» Володимир Сущенко.

Про це в ефірі програми «Право на владу» заявив глава Міністерства інфраструктури Володимир Омелян, повідомляє «Слово і Діло».

Заступником керівника Державного агентства автомобільних доріг України Сущенка призначили 1 червня минулого року. Звільнити чиновника вирішили в Кабміні після того, як в мережі з'явилося відео, де людина схожа на Сущенка, обговорює розподіл бюджету (два мільярди гривень) закладеного на будівництво доріг у 2017 році, розповідаючи плани на будівництво особистої нерухомості, обговорює розмір «особистого інтересу», тобто «відкату».

Заступник глави "Укравтодору" домовляється про "відкат"Олександр Долгий

«Ця людина звільнена за сам факт розмов. Щойно ми отримали інформацію про те, що у нього виникли такі бажання, відразу керівником «Укравтодору» було внесено подання про звільнення на ім'я прем'єр-міністра і рішення було проголосовано в Кабміні. Ця людина більше не працює в «Укравтодорі», - сказав міністр.

Опісля він додав, що в міністерстві не будуть уточнювати, чи дійсно на відео зафіксований Сущенко. Цим повинні займатися правоохоронці, вважає міністр.

Нагадаємо, Омелян назвав дві системи, які будуть контролювати якість доріг.

Раніше Угорщина виділила Україні 50 мільйонів євро на ремонт доріг.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: