Законотворча діяльність парламенту: хто частіше реєстрував законопроекти в лютому

Читать на русском

У лютому 2017 року у Верховній Раді України було зареєстровано 218 проектів законів. На рахунку народних обранців із 1 по 28 лютого – 196 законотворчих ініціатив. Традиційно найбільшу кількість (104) подала найчисленніша фракція – фракція «Блоку Петра Порошенка». Другим став «Народний фронт» (52 законопроекти), третьою – «Батьківщина» (39 проектів законів).

Найбільше депутатських ініціатив зареєстрували протягом минулого місяця представники «Волі народу» та БПП Сергій Лабазюк та Андрій Шинькович – по 8 законопроектів кожен. По 7 проектів законів зареєстрували у Верховній Раді «радикал» Віктор Галасюк і член пропрезидентської фракції Роман Мацола. Нардепів, чиї прізвища зазначені в авторстві 6 законопроектів, «Слово і Діло» нарахувало п’ять. Усі вони належать до фракції «Блоку Петра Порошенка»: Іван Віник, Світлана Заліщук, Леонід Козаченко, Павло Різаненко та Ірина Суслова.

Крім того, 19 законопроектів подав до Верховної Ради Кабінет міністрів, ще 3 надійшли з Адміністрації Президента.

Нагадаємо, сьогодні «Слово і Діло» вже показало, які обіцянки протягом трьох останніх років українські політики давали в березні. Місяцем раніше портал зібрав інформацію про те, як реєстрували проекти законів в українському парламенті в січні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: