Порошенко назвав нову ескалацію на Донбасі фактом агресії РФ

Читать на русском
Президент Петро Порошенко заявив, що спровокована бандугрупованнями нова ескалація насильства на Донбасі є черговим свідченням агресії Росії проти України.

Президент Петро Порошенко заявив, що спровокована бандугрупованнями нова ескалація насильства на Донбасі є черговим свідченням агресії Росії проти України.

Про це він сказав під час зустрічі з міністром закордонних справ Німеччини Зігмаром Гарбріелем, який знаходиться в Україні зі своїм першим візитом, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

Сторони детально обговорили загострення ситуації в районі Авдіївки, викликаної обстрілами російських бойовиків.

Порошенко нагадав про важливість збереження санкцій проти РФ і їх посилення.

Порошенко звинуватив РФ у конфіскації заводів і вимагає санкційПрезидент України Петро Порошенко закликав Європу ввести санкції проти осіб, які конфіскували українські підприємства на окупованих територіях Донбасу.

Глава держави підкреслив, що спровокована бойовиками нова ескалація насильства на Донбасі, визнання документів так званих «ЛНР» і «ДНР», привласнення українських підприємств є черговим свідченням агресії Росії проти України і вимагає задіяння нових санкцій інструментів з боку ЄС.

Раніше, глава МЗС Німеччини Зігмар Габріель заявив про те, що відсутність прогресу у виконанні Мінських угод на Донбасі не дає підстав для зняття санкцій з Росії.

Нагадаємо, Порошенко обговорив з Штайнмайером «кримський пакет» санкцій проти РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: