Влада Австрії виступила за часткове зняття санкцій з Росії

Читать на русском
Канцлер Австрії Крістіан Керн закликав переглянути санкції, запроваджені проти Росії, заявивши, що за їх допомогою так і не вдалося домогтися достатнього прогресу.

Крістіан Керн, канцлер Австрії, заявив про те, що його країна виступає за часткове скасування санкцій проти Росії і закликав інші держави також переглянути антиросійські обмеження.

Про з посиланням на Bloomberg повідомляє «Слово і Діло».

Експерт пояснив, як РФ може змусити США переглянути санкціїСпівдиректор програм зовнішньої політики та міжнародної безпеки Центру Разумкова розповів, яким чином РФ може домагатися скасування санкцій.

За словами австрійського канцлера, необхідно частково скасувати санкції в обмін на прогрес у виконанні Мінських домовленостей.

Керн підкреслив, що відносно Росії потрібна абсолютно інша концепція, яка приносила би набагато більше користі й не зачіпала економіку Європи, погіршуючи її.

Варто відзначити, що позицію Австрії з цього питання, швидше за все, інші європейські країни не підтримають. Як заявляли лідери багатьох із них, скасування антиросійських санкцій можливе лише в тому випадку, якщо Крим буде повернутий під контроль України, а військові дії на Донбасі завершаться.

Нагадаємо, що Сполучені Штати розширили пакет санкцій проти Росії.

Раніше Порошенко натякнув на посилення санкцій проти РФ через указ Путіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: