Порошенко обговорив зі Штайнмаєром «кримський пакет» санкцій проти РФ

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко провів телефонні переговори з новообраним президентом Федеративної республіки Німеччина.

Президент України Петро Порошенко сподівається, що «кримський пакет» санкцій проти Російської Федерації буде подовжено в березні.

Про це він заявив під час телефонних переговорів із новообраним президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмайером, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Глави держави.

«Петро Порошенко висловив надію, що в березні буде подовжено дію так званого «кримського пакету» санкцій», – йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби Президента, він підкреслив провідну роль, яку Німеччина та її політичне керівництво грає в процесі відновлення суверенітету й територіальної цілісності України.

«Співрозмовники докладно обговорили нову ескалацію російської агресії на Донбасі. Особливу увагу було приділено загостренню гуманітарної ситуації в районі Авдіївки, де російські бойовики продовжують обстрілювати цивільні об'єкти і, зокрема, блокують доступ до фільтраційної станції, що ставить під загрозу водопостачання для цілого регіону», – додали в прес-службі.

Також Петро Порошенко запросив Франка-Вальтера Штайнмайера відвідати Україну.

Нагадаємо, в Європі заявили про готовність продовжити санкції проти Януковича і його соратників.

Раніше Австрія виступила за часткове зняття санкцій з Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: