Навколо Полтави побудують автодорогу

Читать на русском
Кабмін затвердив проект будівництва автомобільної дороги в обхід Полтави загальною довжиною 4,3 км за умови обов'язкового проведення екологічної експертизи.
Фото: altcom.ua

Кабмін затвердив проект будівництва автомобільної дороги в обхід Полтави загальною довжиною 4,3 км за умови обов'язкового проведення екологічної експертизи.

Це рішення Кабінет Міністрів ухвалив сьогодні під час засідання, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українські Новини».

Проект передбачає будівництво автодороги загальною довжиною 4,3 км в обхід Полтави, автодороги державного значення М-03 «Київ-Харків-Довжанський», автодороги М-22 «Полтава-Олександрія» і реконструкції М-03 «Київ-Харків-Довжанський».

Проект здійснюється в рамках загальної угоди від 2012 року про позику між Україною й Міжнародним банком реконструкції й розвитку (МБРР) з реалізації другого проекту поліпшення автомобільних доріг і безпеки руху.

Цей проект погоджено з Міністерством економічного розвитку й торгівлі, Міністерством фінансів, Міністерством регіонального розвитку й Міністерством юстиції.

Рада ухвалила закон про створення Дорожнього фонду з 2018 рокуВерховна Рада України ухвалила закон про створення державного Дорожнього фонду для фінансування ремонту й будівництва автомобільних доріг країни.

Кабмін затвердив зазначений проект із урахуванням доопрацювання з Мінекології в частині доповнення проекту положенням щодо обов'язковості вживання заходів щодо проведення екологічної експертизи в порядку, визначеному природоохоронним законодавством.

Зазначимо, Верховна Рада передбачила на будівництво й ремонт доріг у Держбюджеті-2017 35 млрд грн.

Нагадаємо, 27 лютого ввечері в Києві на вулиці Вадима Гетьмана обвалилася частина аварійного мосту, що розташований біля метро «Шулявська».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: