«Укргазвидобування» провело найбільші торги для поставок за кордон

Читать на русском
До реалізації держкомпанія сумарно виставила 132 тис. т бензолу і риформату залізничним транспортом з постачанням до кінця 2017 року.

28 лютого ПАТ «Укргазвидобування» провело електронні торги нафтопродуктами на експорт.

Як пише «Нефторынок», до реалізації держкомпанія сумарно виставила 132 тис. т бензолу і риформату залізничним транспортом із постачанням до кінця 2017 року, передає «Слово і Діло».

«Укргазвидобування» значно збільшило видобуток газуПАТ «Укргазвидобування» з минулого тижня, 13-19 лютого, вийшло на щодобовий обсяг видобутку газу 41 млн куб. м на добу.

Так, «Укргазвидобування» запропонувала 72 тис. т бензоломісткої фракції з дисконтом $80/т до котирувань Platts, Naptha, FOB Rotterdam і 60 тис. т риформата з дисконтом $60/т до котирувань Argus, Evrobob oxy, NWE barges.

У підсумку весь обсяг був викуплений на $5,5-22,5/т дорожче за стартову вартість. Бензол був реалізований у середньому з дисконтом $74,5/т, а риформат – $37,5/т.

За словами комерційного директора «Укргазвидобування» Сергія Федоренка, в торгах узяли участь найбільші європейські трейдери: Glincore, Trafigura, Vitol та інші. Він також зазначив, що найбільшим покупцем виступив Vitol.

Таким чином, на продажу бензолу й риформату «Укргазвидобування» додатково заробило близько $1,75 млн.

Раніше повідомлялося, що підприємство відновлює роботи на чорноморському шельфі.

Нагадаємо, нещодавно ЗМІ повідомляли про обшук у головному офісі «Укргазвидобування».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: