В Україну йде аномальне потепління

Читать на русском
У п’ятницю на українців очікує аномальне для зими потепління. 24 лютого в Києві термометри покажуть +12 градусів, а на півдні країни +15.
Фото: zn.ua

У п’ятницю на українців очікує аномальне для зими потепління. 24 лютого в Києві термометри покажуть +12 градусів, а на півдні країни +15.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Гідрометцентр.

Однак тепла погода збережеться лише протягом одного дня, а вже в суботу синоптики обіцяють похолодання та сніг.

Завтра, в четвер, 23 лютого, по всій Україні прогнозують хмарність і дощі. В Києві вночі очікується від 0 до 2 градусів тепла, вдень +6... +8. Такий самий температурний режим буде в центральних, північних і східних областях. На півдні вночі до 5 тепла, вдень +12... +14 градусів.

Вуличних котів Києва визнали частиною екосистемиВчора, 21 лютого, на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань житлово-комунального господарства депутати підтримали петицію про визнання котів частиною екосистеми Києва.

На заході 23 лютого вночі до 6 тепла, вдень до 10, на Закарпатті – до +12.

У п’ятницю на більшій частині України буде ще тепліше, сонячно та без опадів. У Києві та північних областях вночі до 4 тепла, вдень +10... +12. У центрі України вдень +13... +15 градусів, на півдні також до +15 градусів. На сході хмарно з дощами. В Харкові, Луганську та Донецьку дощі та +6... +10 градусів.

Нагадаємо, сьогодні, 22 лютого, в Україні була хмарна погода з проясненнями, невеликий мокрий сніг і дощ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: