Бойовики 84 рази обстріляли українські позиції

Читать на русском
Протягом минулої доби в зоні АТО було зафіксовано 84 обстріли українських позицій з боку терористів, один військовий отримав поранення.

Протягом минулої доби в зоні АТО було зафіксовано 84 обстріли українських позицій з боку терористів, один військовий отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО, пише «Слово і Діло».

На маріупольському напрямку зі 122-мм артилерії терористи обстрілювали Широкине. З мінометів калібрів 120 мм і 82 мм вели вогонь по Водяному, Гнутовому, Новотроїцькому та Павлополю. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї завдали ударів по Талаківці, Павлополю, Водяному, Новотроїцькому, Широкиному, Гнутовому. У Широкиному, Водяному та Лебединському бойовики застосували озброєння БМП. У Талаківці була зафіксована снайперська активність.

На донецькому напрямку з танку бойовики неодноразово вели вогонь по Авдіївці. Зі 120-мм та 82-мм мінометів терористи обстріляли Троїцьке, Новолуганське, Луганське, Верхньоторецьке, Опитне, Авдіївку, шахту «Бутівка» та Водяне. З гранатометів та стрілецької зброї бойовики вели вогонь по Пісках, Зайцевому, Луганському, Кам’янці та Троїцькому.

У мережі з'явилося відео відвідування Савченко полонених на ДонбасіУ мережі з'явилося відео, як народний депутат Надія Савченко відвідала українських полонених на окупованій території Донецької області.

На луганському напрямку з гранатометів та великокаліберних кулеметів були обстріляні Новоолександрівка, Станиця Луганська та Валуйське. Лобачеве обстрілював снайпер.

Боевики 84 раза обстреляли украинские позицииSlovoiDilo

Нагадаємо, протягом дня 27 лютого терористи 56 разів обстріляли позиції Збройних сил України.

Раніше повідомлялося, що двоє українських військових загинули в зоні АТО.

Нагадаємо, проросійські бойовики обстріляли патруль ОБСЄ в Луганській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: