В Авдіївку відправили спецпідрозділ поліції – Аброськін

Читать на русском
У завдання спецпідрозділу входить надання допомоги мирним жителям і при необхідності зробити все для їх порятунку, а також забезпечення правопорядку в місті.

Через знеструмлення Авдіївки, що стався через безперервні обстріли з боку бандформувань, в місто знову направлено спецпідрозділ Головного управління Нацпоіції в Донецькій області.

Про це на своїй сторінці в Facebook заявив глава ГУ НП в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, передає «Слово і Діло».

Контактна група щодо Донбасу провела позапланову відеоконференціюВідбулася позапланова відеоконференція Тристоронньої контактної групи за участю представників СММ ОБСЄ, СЦКК і запрошенням представників окупованих районів Донбасу.

«Бойовики не припиняють обстріл Авдіївки, місто знову без електрики. Сьогодні вже вкотре для посиленого несення служби відправили в Авдіївку спецпідрозділ главку поліції Донецької області», - написав Аброськін.

За словами В'ячеслава Аброськіна, завдання спецпідрозділу входить надання допомоги мирним жителям і при необхідності зробити все для їх порятунку, а також забезпечення правопорядку в місті.

Нагадаємо, станом на 7:00 в Авдіївці Донецької області відсутнє електропостачання, а вода подається за графіком.

Раніше в Міністерстві з питань окупованих територій повідомили, що ремонтники виїхали на місце пошкоджених обстрілом ліній електропередач в Авдіївці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: