Бої за Донбас: Авдіївка під «Градами» та знову знеструмлена

Читать на русском
У зоні АТО тривають інтенсивні обстріли. По українським позиціям бойовики ведуть вогонь з важкого озброєння. Авдіївка знову знеструмлена.

У зоні АТО тривають інтенсивні обстріли з боку бойовиків. За минулу добу поранені дванадцять українських військових, четверо травмовані. Зафіксовано 92 обстріли.

Про це прес-центр АТО повідомив на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Так, в результаті декількох потужних обстрілів з боку російсько-окупаційних військ Авдіївка знову залишилася без електропостачання.

«У місті поступово знижується температура в системі опалення. Є проблеми з мобільним зв'язком та доступом до мережі інтернет. Триває під'єднання критичних об'єктів інфраструктури до електрогенератора», - сказано в повідомленні.

Бойовики вели обстріл по усіх напрямках. На Маріупольському напрямку відкривали вогонь з 122-мм артилерії, обстрілювали Павлопіль.

На Луганському напрямку під вогонь мінометів, гранатометів і стрілецької зброї потрапили Новоолександрівка, Троїцьке і Новозванівка.

На Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів неодноразово били по Троїцькому, Пісках, Луганському, Дачі, Зайцевому, Кам'янці, Новоселівці, Верхньоторецькому та Авдіївці.

Як повідомлялося раніше, в Авдіївці ремонтними бригадами вже відновлено 386 будинків і 60 квартир, які постраждали від обстрілів проросійських бойовиків.

Нагадаємо, представники ОБСЄ і ООН застерігали про початок нової ескалації ситуації на Донбасі найближчим часом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: