Прокуратура оголосила екс-чиновникам команди Черновецького про підозру у відчуженні 45 гектарів землі

Читать на русском
У прес-службі столичної прокуратури розповіли подробиці розслідування щодо відчуження 45 гектарів землі.
Леонід Черновецький

Працівники правоохоронних органів провели 25 обшуків у рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом ухвалення незаконних рішень Київською міською радою часів Леоніда Черновецького.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва, пише «Слово і Діло» з посиланням на НВ.

За інформацією прес-служби прокуратури столиці, йдеться про незаконне відчуження у 2007-2009 роках 45 га землі на території заказника місцевого значення Жуків Острів, вартість якої тільки за нормативною оцінкою становить понад 80 мільйонів гривень.

У відомстві зазначили, що в рамках розслідування було оголошено про підозру колишньому заступнику голови КМДА - начальнику Головного управління земельних ресурсів КМДА, екс-начальнику юридичного управління та екс-начальнику відділу землеустрою Головного управління земельних ресурсів КМДА, а також особі, що брала участь у створенні фіктивного кооперативу.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє повернути киянам всі незаконно відібрані земліСказано 23 квітня 2014 р.Статус обіцянки: Архів

Під час обшуків були вилучені документи, які мають значення для розслідування кримінального провадження, грошові кошти тощо.

Нагадаємо, 23 квітня 2014 року мер Києва Віталій Кличко запевнив, що він поверне киянам усі незаконно відібрані попередньою владою землі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: