ФСБ у Криму відслідковує навіть «лайки» в соцмережах – Джемілєв

Читать на русском
Російські спецслужби в окупованому Криму відстежують навіть вподобання в соцмережах. Про це розповів уповноважений Президента України у справах кримськотатарського народу, нардеп Мустафа Джемілєв.
Мустафа Джемілєв

Російські спецслужби в окупованому Криму відстежують навіть вподобання в соціальних мережах.

Про це розповів уповноважений Президента України у справах кримськотатарського народу, народний депутат Мустафа Джемілєв, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Це Росія, тоталітарна держава, тому навіть лайки в соцмережах відслідковуються ФСБ і проводяться обшуки. Цій державі пропонують віддати в оренду нашу країну («план Артеменко» – Ред.)», – зазначив Джемілєв.

Артеменко підозрюється в держзраді – ЛуценкоНардеп Андрій Артеменко підозрюється в державній зраді. Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

Нагадаємо, 21 лютого на території окупованого Криму відновилися обшуки активістів, в результаті чого вже були затримані 20 кримських татар.

Раніше російський адвокат Микола Полозов розповідав, що мешканці окупованого Криму бояться висловлювати невдоволення російською владою, оскільки на півострові практикують доноси.

Крім того, «Слово і Діло» писало, що 18-річного кримчанина оштрафували на 1 тис. рублів за публікацію в соцмережі символіки «Правого сектору».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: