«Євробачення-2017»: Україна отримала попередження

Читать на русском
Україна отримала попередження від Європейської мовної спілки щодо підготовки до пісенного конкурсу Євробачення й графіка його проведення.

Україна отримала попередження від Європейської мовної спілки щодо підготовки до пісенного конкурсу «Євробачення» й графіка його проведення.

Таким чином в Європі відреагували на звільнення частини команди організаторів конкурсу.

Про це пише The Guardian, повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «Еспресо.TV».

У своєму повідомленні ЄМС подякувала команді за роботу, але додала, що не може коментувати рішення працівників піти з проекту.

Київські готелі вже підняли ціни на 100 євро на період «Євробачення»Навесні в Києві проведуть пісенний конкурс Євробачення-2017. Столичні готелі вже почали готуватися приймати гостей – піднімають ціни.

Видання зазначає, що звільнення групи топ-менеджерів, які відповідали за підготовку конкурсу, є вже не першою перешкодою, з якою стикаються організатори.

Раніше з'являлися повідомлення про проблеми з фінансуванням конкурсу. Православна церква скаржилася, що рішення провести церемонію відкриття «Євробачення» в стінах Софійського монастиря є святотатством.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко вважає кадрові зміни в організаційному комітеті «Євробачення» природним процесом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: