У Мінінформполітики назвали терміни запуску українського мовлення на Крим

Читать на русском
Мовлення українських телеканалів на територію Криму з телевежі в Чонгарі почнеться до кінця зими.
Початок відновлення телевежі в Чонгарі

Мовлення українських телеканалів на територію окупованого Криму з Чонгарської телевежі почнеться до кінця зими.

Про це заявив заступник міністра інформаційної політики Артем Біденко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Не можу сказати точну дату, але те, що в січні почнеться мовлення, в тому числі телевізійне, на Крим – імовірність 80%, до кінця зими – 100%», – зазначив він.

Відзначимо, що монтаж телевежі в Чонгарі розпочався 2 грудня. Окупаційна «влада» півострова пообіцяла не допустити мовлення українських каналів у Криму з материкової України.

Росія не зможе заглушити українське мовлення в Криму – НацрадаРосійська влада не зможе придушити мовлення українських телеканалів, яке буде здійснюватися на окупований Крим та південні райони Херсонщини з нової телекомунікаційної вежі біля КПП Чонгар.

«Чонгарська вежа, яка будується для потреб Криму, вже становить дев'яносто метрів», – повідомив член Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Сергій Костинський у Facebook.

За його словами, розвиток мовлення на територію півострова здійснюється в рамках роботи Комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення та радіомовлення при Міністерстві інформаційної політики.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: