РФ позпочала раптові військові навчання на кордоні з Україною

Читать на русском
Сьогодні в РФ стартувала раптова перевірка бойової готовності військових частин і з'єднань із чотирьох регіонів на території спеціалізованого полігону в Ленінградській області.

Західний військовий округ Росії привели в бойову готовність.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони РФ, передає «Слово і Діло».

Спільні навчання України з іншими країнами в 2014-2017 роках«Слово і Діло» підготувало інфографіку про спільні військові навчання Збройних сил України з арміями інших країн протягом останніх трьох років.

«До найвищих ступенів бойової готовності приведені мотострілецькі, артилерійські, ракетні та зенітно-ракетні бригади, бригада армійської авіації, підрозділи забезпечення, Ленінградська військово-морська база (ЛВМБ), задіяні також військові комісаріати Санкт-Петербурга, Псковської, Новгородської областей та Республіки Карелія», – йдеться в повідомленні.

За інформацією відомства, наразі військовослужбовці в складі підрозділів «на штатній техніці роблять марші до призначених районів, де приступлять до виконання завдань за призначенням». Крім того, на спеціалізованому полігоні в Ленінградській області розгорнуті польові рухомі пункти управління та вузли зв'язку.

Західний військовий округ РФ межує з північчю України, зокрема з Чернігівською, Сумською, Харківською та Луганською областями.

Раніше повідомлялося, скільки кадрових військових РФ перебуває на Донбасі.

Нагадаємо, в Чорному морі пройшли навчання НАТО за участю України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: