Доба в зоні АТО: бойовики 72 рази обстріляли українських військових

Читать на русском
Протягом минулої доби в зоні АТО терористи 72 рази обстрілювали позиції українських військових.

Протягом минулої доби в зоні АТО терористи 72 рази обстрілювали позиції українських військових.

Про це повідомили в прес-центрі АТО, пише «Слово і Діло».

На донецькому напрямку бойовики накрили вогнем з артилерії 122 мм Піски. Зі 120-мм та 82-мм мінометів обстріляли Невельське, Верхньоторецьке, Авдіївку та Троїцьке. З гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по Невельському, Зайцевому, Пісках, Новолуганському, Верхньоторецькому, Новоселівці Другій та Луганському. По Невельському вогонь вів снайпер.

На маріупольському напрямку зі 122-мм артилерії, танків, БМП та БТР терористи обстрілювали Водяне. З мінометів різних калібрів були обстріляні Павлопіль, Красногорівка, Широкине. В районі Лебединського, Богданівки, Павлополя, Широкиного бойовики застосували гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Також по Широкиному вели вогонь БМП та снайпер.

Генштаб констатував скорочення обстрілів з боку бойовиківГенеральний штаб Збройних сил України констатував скорочення обстрілів з боку проросійських бойовиків.

На луганському напрямку бойовики використовували 82-мм міномети та гранатомети, обстрілюючи українські позиції в районі Кримського, Валуйського, Новоолександрівки та Станиці Луганської.

Один український військовий був поранений.

Нагадаємо, віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко повідомила, що наразі на окупованих територіях Донбасу перебувають понад шість тисяч російських військових, а у полоні проросійських бойовиків перебувають 109 українців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: