Рудик підтримав лише один із двох обіцяних законопроектів щодо децентралізації

Читать на русском
Народний депутат не повністю виконав власну обіцянку проголосувати за два законопроекти щодо децентралізації, підтримавши лише один із них.
Сергій РудикФото з відкритих джерел

Народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Сергій Рудик під час голосування за низку законопроектів щодо децентралізації підтримав лише одну з двох обіцяних законодавчих ініціатив.

«Слово і Діло» нагадує: 9 лютого нардеп заявив, що підтримає в сесійній залі два законопроекти. Перший із них стосується служби в органах місцевого самоврядування. Згідно з ним, працівник органу місцевого самоврядування прирівнюється до державного службовця (№2489). Другий – дозволяє долучати до вже створених об’єднаних територіальних громад додаткові населені пункти без проведення повних виборів (№4772).

Сергій РудикНародний депутат України
Рудик пообіцяв підтримати законопроект №4772, який стосується місцевого самоврядуванняСказано 9 лютого 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Коли ж справа дійшла до голосування, то нардеп проголосував лише за законопроект №2489 «Про службу в органах місцевого самоврядування», що не дає змогу «Слову і Ділу» надати цій обіцянці статус «виконано».

Загалом портал зареєстрував 26 зобов’язань Рудика, з яких він виконав поки лише 6. За рівнем відповідальності в рейтингу Верховної Ради він лише 235-й.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: