Влада Кам'янця-Подільського планують авіарейси до Одеси на «кукурузника» – фото

Читать на русском

З новим авіаперевізником вже готова співпрацювати міська влада Кам'янця-Подільського, які обговорили перспективу перельотів з представниками авіакомпанії.

Одеський авіатор Вадим Громов відремонтував і модернізував літак Ан-2П 1972 року випуску, і має намір використовувати його для виконання чартерних рейсів з Одеси за такими напрямками як Кам'янець-Подільський, Коломия, Херсон, Рені, Вилкове.

Крім відновлення літака, В. Громовим була заснована авіакомпанія, що отримала назву «Одеська авіаційна компанія», повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на ЦТС.

Міський голова Кам'янець-Подільського Михайло Сімашкевич на своїй сторінці в Facebook написав, що вже провів зустріч з представниками авіакомпанії. «Обговорили початок реалізації проекту чартерних перевезень у напрямку «Одеса – Кам'янець-Подільський – Коломия».

Передбачається залучення Ан-2, який перевозить до 12 пасажирів. Але зараз компанія шукає туристичну фірму, яка б взялася за організацію турів для бажаючих подорожувати по Україні», – уточнив мер.

У відповідь Вадим Громов написав, що «це відмінне рішення в розвитку пасажиропотоку з цими, та й не тільки, регіонами. А 12 місцевий літак Ан-2П це не проблема! Пройти всі процедури документообігу і тоді буде легше освоювати по накатаній інші регіони України».

З Відня запустять три нових авіарейси в УкраїнуАвстрійські авіалінії запустять три нових повітряних рейсу в українські міста Одесу та Львів.

На його думку, обіцяють бути перспективними рейси з Одеси в Херсон, Рені та Вилкове. Якщо бізнес виявиться успішним, компанія буде розширювати свій авіапарк.

Відзначимо, що в модернізованому «кукурузнику» були встановлені сучасні крісла, система кондиціонування, замінено освітлення, з'явився туалет. Шум від двигуна вдалося значно знизити завдяки сучасним матеріалам, застосованим в оббивці салону.

Як повідомлялося, в Одесі завершено будівництво нового пасажирського терміналу аеропорту, який навесні почне приймати рейси.

Нагадаємо, що обсяги пасажирських перевезень українських авіакомпаній в 2016 році збільшилися на 31,2% в порівнянні з 2015 роком і склали 8,274 млн осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: