Держсекретарі міністерств у середньому отримують 40 тисяч гривень – Бондаренко

Читать на русском
Середня зарплата державних секретарів міністерств становить близько 40 тисяч гривень на місяць. Про це розповів держсекретар Кабміну Володимир Бондаренко

Середня зарплата державних секретарів міністерств становить близько 40 тисяч гривень на місяць.

Про це в інтерв’ю агентству «Інтерфакс-Україна» розповів держсекретар Кабміну Володимир Бондаренко, повідомляє «Слово і Діло».

«Середня зарплата держсекретаря – це посадовий оклад, надбавки, серед яких – за вислугу років, що в сумі становить близько 40 тисяч гривень залежнос від премій», – уточнив він.

Примудритися не красти: хто з політиків обіцяв жити на одну зарплату«Слово і Діло» відслідкувало, хто з українських політиків коли-небудь давав обіцянки бути чистими на руку, а також не давати красти іншим.

При цьому Бондаренко додав, що не вважає такий рівень зарплати досить конкурентним порівняно з приватним сектором, і не думає, що зарплата відповідає рівню відповідальності, яку держсекретар несе на своїй посаді.

Нагадаємо, раніше Бондаренко заявив, що зарплата прем'єр-міністра Володимира Гройсмана та інших членів Кабміну становить приблизно 35 тисяч гривень, а в ГПУ назвали зарплати генпрокурора Юрія Луценка та голови САП Назара Холодницького.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: