Путін розраховує на повне відновлення відносин зі США

Читать на русском
Президент Росії Володимир Путін заявив, що після 5-річної деградації американсько-російські відносини потрібно відновлювати.

Після 5-річної деградації американсько-російські відносини потрібно відновлювати.

Про це заявив президент Росії Володимир Путін на спільній прес-конференції з президентом Словенії Борутом Пахорем у Москві, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Радіо Свобода».

«Американсько-російські відносини за попередні п’ять років сильно деградували. Звісно, їх потрібно відновлювати. Це в інтересах як російського, так і американського народів. Ми чули, як до цього ставиться президент Трамп. Ми розраховуємо, що ці відносини відновлюватимуться у повному обсязі і за всіма напрямками. Але це залежить не лише від нас, але й від американців», – розповів він.

Медведєв: Росії треба розпрощатися з ілюзіями про зняття санкційПрем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв заявив, що Росія повинна розлучитися з ілюзіями про швидке скасування західних санкцій.

Зазначимо, що відносини між Росією і Заходом погіршилися після агресії Москви щодо України. Збройний конфлікт на Донбасі в Україні почався навесні 2014 року після російської анексії Криму.

Україна і Захід звинувачують Росію у збройній підтримці сепаратистів. Кремль відкидає ці звинувачення і заявляє, що на Донбасі можуть перебувати хіба що російські «добровольці».

Нагадаємо, в січні президент Дональд Трамп говорив про відносини з Росією, що обидві країни спробують їх порозумітися. Пізніше видання The Daily Beast писало, що в США готуються до інформаційної війни з Росією.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: