Зміни до КПК призведуть до додаткових повноважень ГПУ – Ляшко

Читать на русском
Лідер фракції Радикальної партії, народний депутат Олег Ляшко розповів, навіщо Президент Порошенко протягує зміни до КПК.
Олег Ляшко

Ухвалення змін до Кримінального процесуального кодексу призведе до збільшення повноважень Генеральної прокуратури України.

Про це в кулуарах Верховної Ради України заявив народний депутат, лідер фракції «Радикальної партії» Олег Ляшко, повідомляє «Слово і Діло».

«Я стверджую, що всі ці розмови, що вони (влада – Ред.) хочуть внести зміни до Кримінального процесуального кодексу для того, щоб засудити Януковича, все це брехня. Насправді, Луценко та Порошенко, який його кришує, хочуть додаткових повноважень для того, щоб проводити політичні розправи руками Генпрокуратури над своїми політичними опонентами», – заявив Ляшко.

За його словами, Петро Порошенко готується до наступних президентських виборів, намагаючись «очистити політичний простір від конкурентів».

Нагадаємо, народному депутату України Олегу Ляшку анулювали 10-річну візу до Сполучених штатів Америки.

Загалом у досьє Ляшка 195 зобов'язань, 61 з яких він виконав, а 85 – провалив. У рейтингу відповідальності депутатів Ради він перебуває на 183-му місці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: