Після зростання мінімальної зарплати зростуть пенсії – Порошенко

Читать на русском
Після того, як була підвищена мінімальна заробітна плата, мають зрости єдиний мінімальний соціальний внесок і надходження до Пенсійного фонду, що, своєю чергою, призведе до зростання пенсій.

Після зростання мінімальної заробітної плати зростуть надходження до Пенсійного фонду, що створить передумови до зростання пенсій.

Про це на відкритті нової поліклініки в Коломиї заявив Президент України Петро Порошенко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Нам потрібно захистити людину праці. Після того, як ми підвищили мінімальну заробітну плату, мають зрости єдиний мінімальний соціальний внесок і надходження до Пенсійного фонду. Це створить можливості підвищити пенсії. І це потрібно робити», – сказав Глава держави.

Коли Україні чекати пенсійної реформи? Огляд обіцянок політиківПісля чергової заяви прем’єр-міністра про те, що реалізація пенсійної реформи в Україні вже на носі, «Слово і Діло» вирішило перевірити, що з цього приводу обіцяли представники вітчизняного політикуму.

Як повідомлялося раніше, розмір пенсійного забезпечення не може показувати швидке зростання через дефіцит Пенсійного фонду.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вважає, що є підстави говорити про те, що реформа пенсійної системи буде проведена в 2017 році.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: