Новий голова Нацполіції про трагедію в Княжичах: катастрофа та непрофесіоналізм

Читать на русском
Новий голова Нацполіції Сергій Князєв прокоментував інцидент у Княжичах, у результаті якого загинули п'ятеро людей.

Новий голова Нацполіції Сергій Князєв повідомив, що матеріали розслідування інциденту в Княжичах передані до Генпрокуратури.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на «24 канал».

«Люди вбиті, вдови вдома. Все, що можна було порушити, вся ситуація, яка призвела до такого сумного фіналу, вже є де-факто. Все, крапка. Далі Генеральна прокуратура розставляє все на свої місця», – сказав він.

Очільник відомства підкреслив, що в поліції провели службове розслідування щодо перестрілки в Княжичах, а результати передані до ГПУ.

«Це катастрофа, трагедія, в тому числі й непрофесіоналізм», – прокоментував голова Нацполіції інцидент у Княжичах.

Хто боровся за крісло голови української Нацполіції«Слово і Діло» створило інфографіку про трьох фіналістів конкурсу на посаду керівника Нацполіції України.

Нагадаємо, 4 грудня 2016 року в Княжичах співробітники правоохоронних органів влаштували між собою перестрілку, в результаті чого загинули п'ятеро людей.

Вчора уряд одноголосно проголосував за призначення Сергія Князєва. Сам новий голова Нацполіції девізом на своїй посаді назвав непримиренну боротьбу зі злочинністю та продовження реформ.

Якою була трійка фіналістів конкурсу на посаду очільника Нацполіції України, «Слово і Діло» повідомляло в матеріалі «Хто боровся за крісло голови української Нацполіції».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: