Аваков визначився з кандидатом на посаду голови Нацполіції

Читать на русском
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вніс до Кабінету міністрів кандидатуру Сергія Князєва на посаду глави Нацполіції України.
Арсен Аваков

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вніс до Кабінету міністрів кандидатуру Сергія Князєва на посаду голови Нацполіції України.

Про це Аваков написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Сьогодні ввечері вніс прем'єр-міністру Володимиру Гройсману кандидатуру Сергія Князєва – на призначення головою Національної поліції України. Прем'єр-міністр прийме рішення про внесення поданої кандидатури на завтрашнє засідання Кабінету міністрів України», – написав він.

Як повідомив Аваков, генерал поліції Сергій Князєв до сьогодні очолював департамент карного розшуку Нацполіції.

У Нацполіції вакантними залишаються близько 20 тисяч посадЗаступник начальника Нацполіції Костянтин Бушуєв розповів, що рівень браку кадрів в поліції коливається в залежності від регіону. Він зазначив, що вакантними залишаються близько 20 тисяч посад.

«За підсумками всіх етапів, члени комісії рекомендували мені на вибір 3 кандидатури на голову Національної поліції України. На думку членів комісії, я запропонував Кабміну призначити керівником Нацполіції Князєва Сергія Миколайовича», – написав Аваков.

Відзначимо, Сергій Князєв, кандидат юридичних наук, працював у карному розшуку з 1995 року. Протягом останніх трьох років він очолював обласні управління поліції в Закарпатській, Рівненській областях, також працював в Київській і Донецькій областях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за підсумками конкурсу в останньому турі на пост глави Нацполіції крім Князєва претендували Костянтин Бушуєв та Андрій Вишневський. Учора Аваков говорив, що нового главу Нацполіції буде призначено у середу, 8 лютого.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: