Бойовики 82 рази обстріляли сили АТО – штаб

Читать на русском
У штабі антитерористичної операції розповіли, з чого вели вогонь бойовики й скільки разів стріляли по українських позиціях.

Російсько-окупаційні війська за минулу добу 82 рази обстріляли позиції військовослужбовців Збройних сил України на Донбасі, втрат немає.

Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

На донецькому напрямку зі 152-мм артилерії російсько-окупаційні війська обстрілювали Луганське, з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Невельське, Верхньоторецьке, Кам'янку, Авдіївку, Опитне, Піски, Троїцьке, Луганське, Миронівське та Зайцеве. По Луганському та Авдіївці вогонь вели танки.

На луганському напрямку з артилерії 152 та 122 мм загарбники обстрілювали Новотошківське та Кримське, з мінометів – Малинове, а з гранатометів і стрілецької зброї – Катеринівку, Попасну, Кримське, Новозванівку, Жовте та Новоолександрівку. По Новозванівці вели вогонь БМП та БТР ворога.

На маріупольському напрямку зі 152-мм та 122-мм артилерії обстріляли Мар'їнку, Лебединське та Широкине, з мінометів – Широкине та Гнутове, а з гранатометів та стрілецької зброї Лебединське, Водяне, Павлопіль, Широкине та Гнутове.

Нагадаємо, раніше шестеро українських військових отримали поранення в зоні АТО, а ОБСЄ зафіксувала важкі озброєння по обидва боки конфлікту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: