Депутати хочуть збільшити штраф за паркування на місцях для інвалідів

Читать на русском
Депутати планують посилити відповідальність за паркування, зупинку та стоянку транспортних засобів на місцях, призначених для осіб з інвалідністю.

Депутати планують посилити відповідальність за паркування, зупинку та стоянку транспортних засобів на місцях, призначених для осіб з інвалідністю.

Відповідне рішення ухвалив комітет Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Громадське».

Відповідний законопроект розробив нардеп Валерій Сушкевич із фракції «Батьківщини». Він також є головою Всеукраїнського громадського соціально-політичного об'єднання «Національна асамблея інвалідів України».

«Йдеться про штраф 1200 гривень замість 250 гривень. Поліцейський одразу може оштрафувати людину, яка зайняла паркувальне місце, призначене для людей з інвалідністю. Цей законопроект має виховати суспільство», – вважає депутат.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко забезпечить збільшення місць для паркуванняСказано 30 квітня 2014 р.Статус обіцянки: Виконано

За його словами, якщо особа з інвалідністю зайняла відповідне місце на парковці, але не має позначки на машині, їй достатньо пред'явити правоохоронцям посвідчення. В такому разі штраф не передбачається.

Нагадаємо, що міський голова Києва Віталій Кличко звільнив директора «Київтранспарксервісу» через низьку прибутковість нічних парковок.

Раніше повідомлялось, що в столиці з'являться перші роторні парковки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: