Центральну вулицю Києва обладнають наземними переходами

Читать на русском
Реконструкція підземних пішохідних переходів почнеться через три тижні і триватиме протягом трьох місяців.

Влада міста Києва планує облаштувати дев'ять наземних переходів на всьому протязі вулиці Хрещатик від Бессарабської площі до Паркової алеї.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури Сергій Майзель, передає «Слово і Діло».

«У рамках проекту на ділянці від Бессарабської площі до Паркової алеї планується облаштувати 9 наземних пішохідних переходів, 7 з яких будуть регульованими, а 2 – нерегульованими. Також на вул. Хрещатик будуть організовані виділені смуги для громадського транспорту і створені спеціальні острівці безпеки», – пише він.

Відзначається, що реконструкція підземних пішохідних переходів почнеться через три тижні і триватиме протягом трьох місяців.

«В рамках інвестиційного проекту через 3 тижні почнеться реконструкція підземних пішохідних переходів на ділянці від вул. Хрещатик до вул. Б.Хмельницького. Реконструкція триватиме 3 місяці, протягом яких переходи перетворяться в більш комфортні для всіх верств населення, включаючи мобільні групи населення», – зазначив С.Майзель.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє запровадити нову транспортну схему містаСказано 22 вересня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Перед впровадженням проекту створення наземних пішохідних переходів на вул. Хрещатик буде проведено громадське обговорення. Проект буде реалізований тільки в разі схвалення громадськістю.

Як раніше повідомлялося, в Києві обмежили можливість хаотичної парковки автомобілів шляхом установки півсфер на вулицях Пушкінській, Богдана Хмельницького і поруч зі станцією метро «Золоті Ворота».

Департамент транспортної інфраструктури Київської міськадміністрації готує Бессарабську площу до роботи в пішохідному режимі по вихідних і святкових днях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: