У центрі Києва обмежили стихійне паркування авто – фото

Читать на русском

Хаотична парковка автомобілів тепер неможлива на вулицях Пушкінській, Богдана Хмельницького та поруч зі станцією метро Золоті Ворота.

У Києві обмежили можливість хаотичного паркування автомобілів шляхом встановлення півсфер на вулицях Пушкінській, Богдана Хмельницького й поруч зі станцією метро «Золоті Ворота».

Про це на своїй сторінці в Facebook пише депутат Київради Сергій Майзель, передає «Слово і Діло».

«Для мене важливо, щоб у столиці були створені всі умови для впорядкування паркування автомобілів. Для цього продовжуємо встановлювати півсфери в центральній частині міста. Зокрема, на вулицях Пушкінській, Богдана Хмельницького й поруч зі станцією метро «Золоті Ворота» встановлено понад 150 сфер, які не дозволять заїзд автомобілів на пішохідну зону», – повідомляє він.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко забезпечить збільшення місць для паркуванняСказано 30 квітня 2014 р.Статус обіцянки: Виконано

Майзель нагадав, що депутати Верховної Ради відхилили закон про паркування, проте столична влада вживає певних заходів щодо запобігання хаотичної паркування автомобілів на пішохідних зонах, встановлюючи антипаркувальні півсфери комплексно.

Як повідомлялося раніше, 18 липня 2016 року мер Києва Віталій Кличко заявив, що восени до парламенту повторно буде внесений відповідний проект закону, який вирішить проблеми з паркуванням. За словами мера, він особисто буде зустрічатися з фракціями Верховної Ради, щоб переконати депутатів ухвалити закони, які дозволять вирішити проблеми з паркуванням авто на вулицях українських міст.

Віталій Кличко, будучи кандидатом на посаду мера Києва, також обіцяв забезпечити збільшення місць для паркування, перш за все поруч із ключовими станціями метрополітену.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: