Сміттєпереробний завод у Львівській області хочуть будувати п'ять компаній – Синютка

Читать на русском
Йдеться виключно про будівництво комплексу з переробки сміття, а не про полігон твердих побутових відходів.

У конкурсі з будівництва сміттєпереробних заводів на Львівщині, оголошеному обласною держадміністрацією, хочуть взяти участь п'ять компаній.

Про це 8 лютого повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка під час виступу на засіданні громадської ради.

«Вчора завершився термін прийому заявок на будівництво комплексу з переробки ТПВ. Зголосилися п'ять компаній, зокрема одна польська та одна чеська», – повідомив Синютка.

Голова ЛОДА запевнив, що йдеться виключно про будівництво комплексу з переробки сміття, а не про полігон ТПВ.

Міські легенди України. Львів: Грибовицьке сміттєзвалищеУ рамках проекту «Міські легенди» України «Слово і Діло» розповідає про історію найскладніших проблем міст країни. На черзі – Львів і Грибовицьке сміттєзвалище.

Як повідомлялося раніше, ЛОДА пропонувала три ділянки під сміттєпереробний завод. Згодом ділянку на території Яворівської «Сірки» зняли з конкурсу й під час візиту прем'єра Володимира Гройсмана передали Львівській міськраді під сміттєпереробний комплекс.

Раніше голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка підписав розпорядження про виділення земельної ділянки в Яворівському районі під будівництво комплексу з утилізації та переробки відходів міста Львова.

«Слово і Діло» зафіксувало 55 обіцянок голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки, 25 з яких він виконав. Коефіцієнт його відповідальності – 45%. Із повним переліком обіцянок голови Львівської ОДА можна ознайомитися на сторінці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: