Аваков переплачує мінімум 7,5 тисяч доларів за кожен автомобіль поліції – активіст

Читать на русском
Активіст і бізнесмен Олексій Тамразов підрахував, що навіть з урахуванням знижки на Mitsubishi Outlander PHEV Нацполіція переплатить.

Міністерство внутрішніх справ, закуповуючи автомобілі для Національної поліції Mitsubishi Outlander PHEV, навіть після знижки переплачуватиме дилеру 7,5 тисяч доларів за кожен автомобіль.

Про це повідомив бізнесмен і громадський діяч Олексій Тамразов на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

«Щодо нової ціни на Mitsubishi Outlander PHEV. З огляду на вартість додаткового обладнання, приблизно 50 тисяч гривень, сам автомобіль коштує близько 46,5 тисяч доларів. 46,5 тисяч доларів за базову модель для поліції – дорого», – вважає Тамразов.

«Я придбав аналогічний автомобіль (навіть кращою специфікацією, що вказана в договорі ЦОП Нацполіції) за 35 тисяч євро з урахуванням всіх податків у Німеччині, без державних дотацій (це може зробити будь-хто). Це близько 39 тисяч доларів – аж ніяк не 46,5 тисяч доларів», – заявив активіст.

Нагадаємо, раніше НАБУ вирішило перевірити закупівлю Нацполіцією нових Mitsubishi Outlander PHEV.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: