Тимошенко закликала до запровадження воєнного стану

Читать на русском
У партії Батьківщина пропонують ухвалити закон про окуповані території й запровадити воєнний стан у Луганській і Донецькій областях.

Фракція «Батьківщини» у Верховній Раді України підтримує ухвалення закону про окуповані території й пропонує запровадити воєнний стан у Луганській і Донецькій областях.

Про це заявила її лідер Юлія Тимошенко під час засідання погоджувальної ради керівників фракцій, комітетів і груп у понеділок, передає «Слово і Діло».

«Потрібно нарешті чітко Україні стати на позиції, що це війна Росії проти України. Нам потрібно абсолютно точно, і я підтримую «Самопоміч», ухвалити закон про окуповані території й, відповідно, запровадити воєнний стан у Луганській і Донецькій областях, щоб припинити це хамство з торгівлею з окупованими територіями», – заявила лідер партії «Батьківщина».

Нагадаємо, що Юлія Тимошенко перебувала з візитом у США, де провела низку зустрічей із політичним істеблішментом з приводу врегулювання конфлікту на сході України.

Раніше заступник генсека ООН Стівен О'Брайен на засіданні Радбезу щодо Україні заявив, що зіткнення на Донбасі небезпечні екологічними наслідками.

«Слово і Діло» зафіксувало 182 обіцянки народного депутата України Юлії Тимошенко, 72 з яких вона виконала. Коефіцієнт її відповідальності – 40%. Із повним переліком обіцянок політика можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: