ЗМІ: 80% російських авіаударів у Сирії були спрямовані не проти «ІДІЛ»

Читать на русском

Переважна більшість російських авіа ударів у Сирії була спрямована не на цілі Ісламської держави.

Переважна більшість російських авіа ударів у Сирії була спрямована не на цілі «Ісламської держави».

Такими є дані Мюнхенської конференції з безпеки за 2016 рік, пише видання Bild, повідомляє «Слово і Діло».

«Переважна більшість – 80% – ударів припала на «інші цілі», повстанців і мирних жителів, і це підтверджують різні правозахисні організації», – зазначає видання.

Скасування санкцій проти Росії залежатиме від її поведінки – Білий дімВіце-президент США Майк Пенс повідомив, що питання про можливість скасування або ослаблення санкцій проти Росії буде вирішено в найближчі місяці в залежності від поведінки РФ.

Для порівняння наведені дані по авіаудари Туреччини і коаліції під проводом США – так 94% ударів коаліції припали на цілі «ІДІЛ», у Туреччини таких 73%.

Крім того, видання заперечує російські дані про 30 тисяч ударів з вересня 2015 року, завданих у Сирії, називаючи їх пропагандою. Зазначається, що за цей час Росія завдала 3761 удар, близько 3 тисяч з яких не були направлені проти «Ісламської держави».

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що президент Сирії Башар аль-Асад подякував президенту Росії Володимиру Путіну за знищення Алеппо. Зазначимо, що Путін очолив рейтинг світових лиходіїв, які загрожують миру в 2017 році.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: