Президент Сирії подякував Путіну за знищення Алеппо

Читать на русском
Президент Сирії Башар аль-Асад подякував президенту Росії Володимиру Путіну за те, що він був партнером у захопленні Алеппо у повстанців.

Президент Сирії Башар аль-Асад подякував президенту Росії Володимиру Путіну за те, що він був «партнером» у захопленні Алеппо у повстанців.

Про це пише Reuters з посиланням на заяву адміністрації президента Сирії, повідомляє «Слово і Діло».

Росія ввела в Алеппо свою військову поліціюРосія ввела в підконтрольні урядовим військам Сирії райони міста Алеппо свій батальйон військової поліції.

Двоє лідерів телефоном обговорювали подальшу долю Сирії після майже шести років війни. В ході розмови Асад подякував Путіну і заявив, що захоплення Алеппо відкриває двері для політичного процесу.

Нагадаємо, як повідомлялося, друге за величиною місто Сирії Алеппо повністю повернулося під контроль уряду. Повернення контролю над Алеппо є найбільшою перемогою сирійського уряду за весь шестирічний період війни. Алеппо було поділене між силами уряду і повстанцями з 2012 року.

У результаті масованих авіаударів російської авіації, контрольована повстанцями частина міста перетворилася на груду руїн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: