У Києві починають роботи нічні маршрути громадського транспорту

Читать на русском
Вартість проїзду становить 3 гривні. Схеми маршрутів можна подивитися на сайті Київпастрансу.

З 30 грудня в Києві почнуть працювати нічні маршрути автобуса і трьох роллейбусних номерів з часом дії з 23:00 до 06:00, які з'єднають центр столиці з великими житловими масивами.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення «Київпастрансу».

«Протягом 20 днів буде проводитися обстеження пасажиропотоку на тролейбусних маршрутах №№91н, 92н, 93н та автобусному маршруті №137. Остаточна економічно обґрунтована ціна буде встановлена ​​після повного моніторингу роботи нових маршрутів в нічний час. Сподіваюся, нові маршрути користуватимуться серед киян і гостей столиці», – заявив генеральний директор «Київпастрансу» Дмитро Левченко.

Тролейбуси курсуватимуть за маршрутами № 91н «Залізничний вокзал Центральний - вул. Милославська», №92н «Залізничний вокзал Південний - вул. Свободи», №93н «Станція метро Площа Льва Толстого - вул. Чорнобильська». Нічний автобус №137 буде їздити за маршрутом «Залізничний вокзал Центральний - станція метро Харківська».

У столичному метро оголосили графік роботи в новорічну нічГрафік роботи Київського метрополітену змінять у новорічну ніч: електрички підземки курсуватимуть на три години довше, ніж зазвичай.

Відзначимо, що рух нічного транспорту буде організовано завдяки петиції мешканців Києва, яка набрала 10 тис. голосів. Вартість проїзду становить 3 гривні. Схеми маршрутів можна подивитися на сайті «Київпастрансу».

Нагадаємо, що глава транспортного департаменту Київської міськдержадміністрації Сергій Майзель повідомив про запуск п'яти нічних маршрутів громадського транспорту в новорічну ніч.

Раніше він повідомляв, що найближчим часом в столиці України з'являться 12 нічних маршрутів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: