Жебрівський розповів, як проходить відновлення Авдіївки

Читать на русском
Глава Донецької ОДА Павло Жебрівський розповів про хід відновлення Авдіївки після обстрілів бойовиків.

Глава Донецької ОДА Павло Жебрівський заявив, що докладається максимальні зусилля, щоб відновлювальні роботи в Авдіївці проходили на повну.

Про це він повідомив в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Зараз максимальні зусилля спрямовані на відновлювальні роботи в приватному секторі Авдіївки і забезпечення його жителів продуктами харчування. З місцевих жителів створені будівельні бригади для відновлення пошкоджених будинків і об'єктів інфраструктури», - повідомив глава Донецької ОДА.

Як уточнив Жебрівський, з ранку в райони приватної забудови були спрямовані автомобілі з продуктами харчування і водою, а також військові польові кухні.

Зруйнована Авдіївка: коли місто зможуть повернути до нормального життя?Експерти оцінили наслідки для регіону після обстрілу Авдіївки та розповіли, коли можна буде нормалізувати гуманітарну ситуацію в місті.

«Що стосується опалення в місті, Авдіївський коксохім надзусиллями забезпечує температуру теплоносія на рівні +70 градусів», - додав він.

Відомо, що поки централізоване електропостачання в Авдіївці відсутнє.

Раніше в Мінрегіоні розпорядилися виділити кошти на відновлення Авдіївки. В ООН і ОБСЄ побоюються екологічної та гуманітарної кризи в регіоні.

Як повідомили сьогодні в Держприкордонслужбі, бойовики не пустили гумконвой для допомоги місцевим жителям.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: