Жебрівський назвав суму, витрачену на відновлення інфраструктури в 2016 році

Читать на русском
У Донецькій ВЦА розповіли, скільки грошей було витрачено на відновлення інфраструктури в регіоні протягом 2016 року.
Павло Жебрівський

На відновлення інфраструктурних об'єктів Донецької області в 2016 році було витрачено 2 мільярди гривень із різних джерел фінансування.

Про це розповів голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Минулого року це (відновлення інфраструктурних об'єктів – Ред.) було на 2 мільярди гривень. Інвестував і уряд Японії, і UNDP. В першу чергу відновлювалися об'єкти водопостачання», – заявив Жебрівський.

За його словами, кошти з Державного фонду регіонального розвитку пішли на відновлення мостів у Донецькій області, які були фактично зруйновані в результаті обстрілів, на відновлення телевізійної вежі на горі Карачун і на різні інфраструктурні проекти.

Також були задіяні кошти з обласного бюджету, перш за все на об'єкти освіти й медицини, в тому числі й на відновлення інфраструктури після обстрілів.

Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів створив комісію для перевірки використання грошей, виділених на відновлення Донбасу. Також стало відомо, скільки держкоштів було витрачено на відновлення міст на Донбасі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: