У шести областях обмежили рух через негоду – ДСНС

Читать на русском
У Державній службі з надзвичайних ситуацій повідомили, що через погіршення погодних умов частину доріг в шести областях України перекрито.

У шести областях України через складні погодні умови введено тимчасове обмеження руху великогабаритного, великовагового і пасажирського транспорту на автодорогах.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС, передає «Слово і Діло».

«У Київській області з 8:30 3 лютого введено обмеження руху автобусів і великовантажних транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення. У Житомирській області обмежено рух автобусів на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення з 07:30 3 лютого», - сказано в повідомленні.

У Черкаській області з 10:30 3 лютого ввели обмеження для руху великогабаритного, великовагового та пасажирського транспорту.

Також у Вінницькій та Хмельницькій областях введено обмеження для руху автобусів на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення.

Обмеження поширюється і на Закарпатську область. Рух по автодорозі Свалява - Мукачево перекрито для транспорту.

За прогнозами синоптиків негода йде на схід, північний схід і частково торкнеться центральні області, але температура повітря буде досить високою.

Відзначимо, що з початку року через ожеледицю постраждали майже 600 киян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: