На Закарпатті зійшло 6 лавин, деякі дороги перекриті

Читать на русском
У Закарпатській області в результаті сходження лавин перекрито рух на дорозі в Тячівському районі.

На Закарпатті сталося сходження 6 снігових лавин, на деяких дільницях припинено рух транспортних засобів.

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій, передає «Слово і Діло».

Сходження лавин сталося в Тячівському районі на автодорогу місцевого значення Нересниця-Широкий Луг. Зараз рух транспорту на цій ділянці перекрито.

Завтра Україну засипле мокрим снігомУ п'ятницю, 3 лютого, погода в Україні відчутно зміниться. Практично на всій території України очікується подальше потепління. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко.

У 12 год. 10 хв. на Закарпатті зійшло три снігові лавини на автодорогу місцевого значення поблизу с. Вільшани Хустського району.

Близько 12 год. 32 хв. виникло сходження снігової лавини на автодорогу місцевого значення поблизу с. Нересниця Тячівського району.

Близько 14 год. 30 хв. виникло сходження снігової лавини на автодорогу Т-07-28 Колочава – Усть-Чорна – Калини – Бедевля. Рух транспорту перекрито. На розчищення дороги від сніжної лавини направлено техніку з Тячівського райавтодору.

О 15 год. 20 хв. виникло сходження снігової лавини поблизу м. Рахів на автодорогу Н-09 Мукачеве – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів, км 163. Перекрито одну смугу дороги, рух транспорту ускладнений. На розчищення дороги від сніжної лавини направлено техніку райавтодору, – повідомили на сайті ДСНС.

Нагадаємо, що 2-3 лютого в гірських районах Закарпатської області очікується значний рівень лавинної небезпеки.

Раніше повідомлялося, що в Італії лавина накрила готель з відвідувачами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: