АТО: обстріли з «Градів» тривають, Сартана вдруге за добу під вогнем

Читать на русском
За даними штабу АТО, внаслідок обстрілів по всій лінії зіткнення за останню добу загинули троє бійців ЗСУ.

Російсько-окупаційні війська продовжують обстріли з РСЗВ БМ-21 «Град», важкої артилерії та мінометів по всій лінії зіткнення, за добу загинули троє бійців ЗСУ, семеро поранені.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

На Донецькому, Маріупольському та Луганському напрямках окупанти відкривали вогонь, використовуючи РСЗВ БМ-21 «Град», 152- та 122-міліметрову артилерію, 120- та 82-міліметрові міномети.

Загалом, за минулу добу, зафіксовано 115 обстрілів. Троє наших військових загинули, семеро поранено.

Ескалація на Донбасі: чому Кремль не зупиниться на Авдіївці?Політичний експерт пояснив, що провокує РФ і надалі порушувати домовленості про припинення вогню на Донбасі.

Тим часом, У головному управлінні Нацполіції Донецької області інформували, що Сартана вдруге за добу виявилася під артилерійським вогнем сепаратистів.

«Близько 23:00 терористи завдали артудари по селищу Кальміуського району Маріуполя. Половина селища знеструмлена. Є пошкодження будинків», - повідомили в поліції.

Вже відомо, що після нічного обстрілу знеструмлена частина селища. Без світла залишається і Талаківка під Маріуполем.

Нагадаємо, після штурму Авдіївки в РФ зобов’язалися та надали гарантії про припинення вогню, але вкотре порушили домовленості. В Мінську контактна група закликала припинити вогонь до 5 лютого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: