Бойовики відкривали вогонь 114 разів: 4 військових загинули, 17 – поранені

Читать на русском
Протягом минулої доби в зоні АТО зафіксовано 114 обстрілів українських позицій з боку терористів. Четверо українських військових загинули, сімнадцять – отримали поранення.

Протягом минулої доби в зоні АТО зафіксовано 114 обстрілів українських позицій з боку терористів.

Про це повідомляє прес-центр АТО, пише «Слово і Діло».

За їхніми даними, четверо українських військових загинули, сімнадцять – отримали поранення.

На донецькому напрямку бойовики вели вогонь по українських позиціях із РСЗВ БМ-21 «Град» у районі Авдіївки, Пісків, Кам'янки та Опитного. Тут же протягом усього дня практично безперервно вогонь вели танки, міномети різних калібрів, гранатомети та стрілецька зброя. По Гранітному та Луганському бойовики стріляли зі 122-мм артилерії, по Луганському, Новгородському, Троїцькому, Мар'їнці, Верхньоторецькому, Водяному та Пісках – із мінометів різних калібрів.

На маріупольському напрямку по українських позиціях у районі Широкиного, Новогригорівки та Старогнатівки терористи завдали ударів із РСЗВ БМ-21 «Град». Ворожа 122-мм артилерія, 120-мм та 82-мм міномети вели вогонь по Водяному, Красногорівці, Богданівці, Гранітному, Широкиному, Опитному, Мар’їнці, Чермалику. По Березовому, Павлополю, Гнутовому та Водяному бойовики вели вогонь із гранатометів, зенітних установок, стрілецької зброї. Чермалик обстріляли з ПТРК, а по позиціях біля Мар'їнки та Павлополя вогонь вели снайпери.

У ДСНС показали масштаби руйнувань Авдіївки після російських обстрілів – фотоУ Держслужбі з надзвичайних ситуацій показали наслідки обстрілів російсько-окупаційних військ.

На луганському напрямку зі 152-мм артилерії терористи обстріляли Новозванівку, а з мінометів – Кримське та Сизе. З гранатометів та стрілецької зброї були обстріляні Новозванівка та Новоолександрівка.

Нагадаємо, протягом дня 2 лютого терористи 54 рази атакували позиції ЗСУ.

Зазначимо, що проросійські терористи прицільно обстріляли пункт видачі гуманітарної допомоги в Авдіївці. В результаті обстрілу загинула одна людина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: