Донецький «Шахтар» проводитиме домашні матчі в Харкові

Читать на русском
Донецький Шахтар буде проводити всі домашні матчі до кінця року на харківському стадіоні Металіст.
Стадіон Металіст

Донецький футбольний клуб «Шахтар» буде проводити всі домашні матчі до кінця 2017 року на харківському стадіоні «Металіст».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу клубу.

Повідомляється, що «Шахтар» підписав договір з ОСК «Металіст» про проведення всіх домашніх матчів єврокубків, Прем'єр-ліги та Кубка України в Харкові.

Угода розрахована до кінця 2017 року. Всі витрати по догляду за газоном ОСК «Металіст» візьме на себе «Шахтар». При цьому команда продовжить базуватися в Києві і тренуватися в Святошино.

«Матчі, які ми провели в Харкові, підтвердили, що в цьому регіоні є багато вболівальників« Шахтаря ». Ми вдячні владі Харкова і області, а також ФФУ за можливість виступати на стадіоні «Металіст». Це дозволить нам бути ближче до своїх уболівальників, і я переконаний, що ми зможемо порадувати їх красивою грою і хорошими результатами », - сказав генеральний директор клубу Сергій Палкін.

У Харкові та області з'явиться широка мережа реалізації квитків, а для вболівальників з Донбасу буде діяти знижка 20%. Крім того, намічено відкриття магазину з продажу клубної атрибутики.

Нагадаємо, раніше домашньою ареною «Шахтаря» тимчасово був львівський стадіон «Арена-Львів».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: