У понеділок на сході України прогнозуються морози до -28°С

Читать на русском
Суттєве похолодання очікується в найближчі дні на більшій частині території України, холодні повітряні маси прийдуть зі сходу.
Фото з відкритих джерел

На більшій частині території України в найближчі дні очікується істотне похолодання, яке завтра, 30 січня, буде найбільш відчутне у східній частині країни.

При цьому на заході України сильні морози в понеділок не очікуються, повідомляє з посиланням на Гідрометцентр «Слово і Діло».

Температура в більшості північних, центральних, південних областей та на Закарпатті, вночі від -11 до -16 градусів, вдень 7-12 градусів морозу, у східній частині вночі 19-24 нижче нуля, вдень 13-18 морозу, на решті території вночі – від -5 до -10, вдень від -1 до -6 градусів.

У Києві очікувана температура вдень становитиме 8-10 градусів морозу, вночі – від -11 до -13.

У західних областях стовпчики термометрів вночі опустяться до 5-10 градусів нижче нуля, вдень – до 1-4 градусів морозу. На переважній частині Лівобережної України температура вночі опуститься до 19-24 морозу, вдень – до 8-13 градусів нижче нуля, а ось в окремих районах східних областей країни сягне вночі аж мінус 28.

Що стосується решти території України, там днем температурний режим коливатиметься в районі 3-8 градусів за Цельсієм, вночі може знизитися до 12-17 морозу.

Нагадаємо, в результаті обстрілу Авдіївки прифронтове місто сьогодні залишилося без електропостачання. Опалення житлових масивів забезпечує місцевий коксохімічний завод, який, як повідомили у групі підприємств «Метінвест», також частково знеструмлений.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: