Через вибух квартири в Харківській області постраждали п'ятеро осіб

Читать на русском
У населеному пункті Слобожанське Зміївського району Харківської області стався вибух у житловому будинку.

У результаті вибуху в квартирі п'ятиповерхового житлового будинку з подальшим горінням у Харківській області, постраждали п'ятеро осіб.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби надзвичайних ситуацій, пише «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

Як повідомляється, 28 січня о 14:15 на номер «101» надійшло повідомлення про вибух в квартирі п'ятиповерхового житлового будинку з подальшим горінням за адресою Харківська область, Зміївський район, с. Слобожанське. На місці працювало 5 відділень пожежно-рятувальної служби на автоцистернах в складі 20 рятувальників.

В результаті надзвичайної події постраждала жінка 1993 р.н. - Невістка господині квартири, яку викинуло вибуховою хвилею з балкона 5-го поверху. З опіками тіла і політравмами її бригадою швидкої медичної допомоги було госпіталізовано до Зміївської лікарні. Також на місці події постраждали ще 4 людини: чоловік власниці квартири 1973 р.н., син господині квартири 1993 р.н., та 2 працівника, які проводили ремонтні роботи (чоловіки 1965 і 1993 р.н.). Їх також зі значними опіками тіла було госпіталізовано до районної лікарні.

Пожежа сталася в результаті вибуху балона від установки, що виробляє ремонт (монтаж натяжної стелі). В результаті вибуху в квартирі вибиті вікна і вхідні двері квартири навпроти і на 4-му поверсі. Також вибито вікна під'їзду з 3-го по 5-й поверхи. Руйнувань конструкцій не було.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: